ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

آموزش ترشی بادمجان با سرکه مالت

عناصر

 

  • 3 پیاز ، خرد شده
  • 100 گرم زنجبیل تکه ای ، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 10 برگ کاری
  • 3 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری رب تمر هندی از یک شیشه
  • 1 کیلوگرم بادمجان ، خرد شده
  • 150 گرم کشمش
  • 200 گرم شکر قهوه ای روشن نرم
  • سرکه مالت 250 میلی لیتر

روش


مرحله 1
پیاز ، زنجبیل و روغن را در قابلمه بزرگی بریزید و به آرامی به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شود. ادویه ها و برگ های کاری را بهم بزنید و برای چند دقیقه تفت دهید ، سپس پوره گوجه فرنگی و گل نارنج را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.

گام 2
بادمجان ها ، کشمش ، شکر و سرکه را بهم بزنید. به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود ، سپس به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. بگذارید 10 دقیقه بماند ، سپس قاشق را درون شیشه های استریل شده ببندید و مهر و موم کنید. ترشی را می توان فوراً خورد و تا 6 ماه نگهداری می شود.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی