ترشی خیار و پیاز با جعفری
آرش صحرایی | پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۳۷ ق.ظ |
۰ نظر
عناصر
- 1 خیار بزرگ ، انتهای آن اصلاح شده ، به نصف عرض برش داده شده و به صورت مارپیچ به روبان های ضخیم تبدیل می شود
- 1 قاشق چایخوری نمک دریایی پوسته پوسته
- 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- sp قاشق چایخوری دانه های گشنیز
- یک مشت کوچک شوید ، برگها را چیده اید
روش
مرحله 1
روبان های خیار را با نمک در یک آبکش بریزید. بگذارید به مدت 15 دقیقه سپس رطوبت اضافی را با دست خود فشار دهید و روبان ها را با حوله چای خشک کنید.
گام 2
مواد دیگر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و خیار را هم بزنید.
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته
- ۰۰/۰۳/۲۰