ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

ترشی موسیر با سرکه بالزامیک

عناصر

 

  • 1 کیلوگرم پیاز کوچک موسیر یا مروارید
  • 1 لیتر سرکه شراب سفید
  • 150 میلی لیتر روغن زیتون
  • 600 میلی لیتر آب
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، ترک خورده
  • 2 مشت برگ ریحان

100 میلی لیتر سرکه بالزامیک


روش


مرحله 1
موسیر را به یک کاسه بزرگ بریزید ، روی یک کتری آب جوش ریخته ، بگذارید یک دقیقه بماند ، سپس آبکش کنید. وقتی که از عهده خنک شدن کافی است ، بنشینید ، رادیو را روشن کرده و پوست بگیرید.

گام 2
موسیرهای پوست کنده را کنار بگذارید و تمام مواد دیگر به غیر از سرکه بالزامیک را در قابلمه بزرگی قرار دهید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید ، سپس 3 دقیقه بجوشانید. موسیر را درون تابه بریزید و 8-10 دقیقه دم بکشید تا کاملا نرم شود. از یک قاشق شکاف دار موسیر را بیرون آورده و درون شیشه های استریل شده ریحان ریخته (به نحوه کار در زیر مراجعه کنید) ، سپس مایع را به مدت 5 دقیقه کاملاً بجوشانید. حرارت را خاموش کنید ، سرکه بالزامیک را هم بزنید ، سپس روی موسیرها را بریزید تا بپوشد. شیشه ها را ببندید و بگذارید حداقل 3 روز بماند. تا 3 ماه نگه دارید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

  • آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی