ترشی موسیر با سرکه بالزامیک
عناصر
- 1 کیلوگرم پیاز کوچک موسیر یا مروارید
- 1 لیتر سرکه شراب سفید
- 150 میلی لیتر روغن زیتون
- 600 میلی لیتر آب
- 140 گرم قند کاستوره طلایی
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، ترک خورده
- 2 مشت برگ ریحان
100 میلی لیتر سرکه بالزامیک
روش
مرحله 1
موسیر را به یک کاسه بزرگ بریزید ، روی یک کتری آب جوش ریخته ، بگذارید یک دقیقه بماند ، سپس آبکش کنید. وقتی که از عهده خنک شدن کافی است ، بنشینید ، رادیو را روشن کرده و پوست بگیرید.
گام 2
موسیرهای پوست کنده را کنار بگذارید و تمام مواد دیگر به غیر از سرکه بالزامیک را در قابلمه بزرگی قرار دهید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید ، سپس 3 دقیقه بجوشانید. موسیر را درون تابه بریزید و 8-10 دقیقه دم بکشید تا کاملا نرم شود. از یک قاشق شکاف دار موسیر را بیرون آورده و درون شیشه های استریل شده ریحان ریخته (به نحوه کار در زیر مراجعه کنید) ، سپس مایع را به مدت 5 دقیقه کاملاً بجوشانید. حرارت را خاموش کنید ، سرکه بالزامیک را هم بزنید ، سپس روی موسیرها را بریزید تا بپوشد. شیشه ها را ببندید و بگذارید حداقل 3 روز بماند. تا 3 ماه نگه دارید.
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته
- ۰۰/۰۳/۲۰