ترشی موسیر و پیاز
آرش صحرایی | پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۳۹ ق.ظ |
۰ نظر
عناصر
- پیاز 6 قطعه
- موسیر کوچک 500 گرمی
- نمک 50 گرم
- سرکه مالت 500 میلی لیتر
- 200 گرم عسل شفاف
روش
مرحله 1
پیازها را در یک کاسه بزرگ ضد حرارت قرار داده و روی آب جوش ریخته تا روی آن ها بپوشند. بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن ، ریشه ها و تاپس ها را اصلاح کرده و پوست بگیرید. نمک را روی پیازهای پوست گرفته بپاشید ، هم بزنید و بگذارید یک شب بماند.
گام 2
روز بعد پیازها را خوب بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سرکه و عسل را درون یک تابه بزرگ قرار دهید و به آرامی حرارت دهید تا عسل در سرکه حل شود ، اما جوش نیاورید.
مرحله 3
پیازها را درون شیشه های تمیز و استریل شده قرار دهید. روی مخلوط سرکه داغ را بریزید تا شیشه ها پر شود ، و بررسی کنید که جیب هوا وجود ندارد. شیشه ها را ببندید و بگذارید تا خنک شوند. پیازها بعد از حدود 1 ماه یا بهتر است اگر به مدت 2 عدد نگهداری شوند ، آماده خوردن خواهند شد.
- ۰۰/۰۳/۲۰