ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

ترشی موسیر و پیاز

عناصر

  • پیاز 6 قطعه
  • موسیر کوچک 500 گرمی
  • نمک 50 گرم
  • سرکه مالت 500 میلی لیتر
  • 200 گرم عسل شفاف


روش


مرحله 1


پیازها را در یک کاسه بزرگ ضد حرارت قرار داده و روی آب جوش ریخته تا روی آن ها بپوشند. بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن ، ریشه ها و تاپس ها را اصلاح کرده و پوست بگیرید. نمک را روی پیازهای پوست گرفته بپاشید ، هم بزنید و بگذارید یک شب بماند.

 

گام 2


روز بعد پیازها را خوب بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سرکه و عسل را درون یک تابه بزرگ قرار دهید و به آرامی حرارت دهید تا عسل در سرکه حل شود ، اما جوش نیاورید.

 

مرحله 3


پیازها را درون شیشه های تمیز و استریل شده قرار دهید. روی مخلوط سرکه داغ را بریزید تا شیشه ها پر شود ، و بررسی کنید که جیب هوا وجود ندارد. شیشه ها را ببندید و بگذارید تا خنک شوند. پیازها بعد از حدود 1 ماه یا بهتر است اگر به مدت 2 عدد نگهداری شوند ، آماده خوردن خواهند شد.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

  • آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی