ترشی هویج و نمک کریستال
عناصر
- هویج 1 کیلویی
- 4 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت
- برای سرکه ترشی
- 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
- 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
- 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
- 10 میخک
- چند قطعه تیغه گرز
- 1 قاشق غذاخوری دانه زیره
- خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
- 2 برگ بو
- قاشق چایخوری زردچوبه
- 6 حبه سیر خرد شده
- سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 3.5 قاشق غذاخوری
- 100 گرم شکر سفید
روش
مرحله 1
هویج های 1 کیلویی را پوست بگیرید و به صورت چوب یا برش خرد کنید. در آب نمک سخاوتمندانه به مدت 2 دقیقه بجوشانید تا تازه شروع به نرم شدن کنید ، سپس آبکش کنید.
گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند. گل بو ، زردچوبه و حبه های سیر را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.
مرحله 3
هویج ها را درون شیشه ها بسته بندی کرده و 1 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت به آنها اضافه کنید ، روی آن را با سرکه داغ بپوشانید و مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر آماده غذا باشید.
برچسبها: ترشی جات, ادویه, میوه خشک, سبزی خشک, میوه خشک عمده
- ۰۰/۰۳/۲۰