ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

ترشی پیاز خانگی

عناصر


سرکه 300 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
6 دانه فلفل سیاه
6 دانه گشنیز
بادی 1 ستاره
1 برگ بو
3 پیاز کوچک قرمز ، حلقه ای خرد شده


روش


مرحله 1


سرکه را در قابلمه بریزید ، شکر ، نمک دریا ، ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از 1 دقیقه بررسی کنید که شکر و نمک حل شده باشد. از روی حرارت بردارید.

 

گام 2


کتری را بجوشانید. برش های پیاز را در الک یا صافی بریزید. آب داغ کتری را بریزید و خوب آبکش کنید. وقتی از حدی خنک شد که بتواند آن را خنک کند ، حلقه های پیاز را درون یک ظرف شیشه 500 گرم استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید). روی سرکه گرم بریزید و مهر و موم کنید. خنک شده ، سپس خنک شده و بگذارید 2 ساعت ترشی شود. 6 ماه بدون باز نگه دارید یا 2 هفته در یخچال باز شوید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

  • آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی