ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

ترشی پیاز خانگی با دانه خردل سیاه

عناصر

 

  • 600 گرم پیاز ، خرد شده
  • 850ml / 1½ pts سرکه ترشی
  • لوبیای دونده دو کیلویی
  • آرد ساده 40 گرم در هر اونس
  • 57 گرم قلع پودر خردل انگلیسی
  • 2 قاشق غذاخوری زردچوبه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کرفس
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل سیاه
  • 225 گرم شکر موسکوادو سبک
  • 450 گرم شکر دانه ریز طلایی


روش


مرحله 1
پیازها را در ظرف نگهدارنده با 500 میلی لیتر سرکه قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. در همین حال ، لوبیاها را به مدت 5 دقیقه سفید کنید ، سپس آبکش کنید.

گام 2
آرد ، پودر خردل ، زردچوبه و نمک کرفس را مخلوط کنید. دانه های خردل را در یک ظرف دردار کوچک گرم کنید تا زمانی که صدای جوانه زدن آنها را بشنوید ، سپس آنها را به مخلوط آرد بریزید. سرکه باقی مانده را به تدریج هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3
وقتی پیاز آماده شد ، مخلوط سرکه ادویه را به نوک مخلوط کرده و مرتباً روی حرارت آن را هم بزنید تا غلیظ شود. لوبیای سفید شده را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بدون پوشش ، آن را بپزید و گاه گاهی هم بزنید. هر دو قند را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بیشتر با هم زدن مرتب بپزید تا غلیظ شود. درون شیشه های استریل شده قاشق بزنید (به نوک آن مراجعه کنید) و در حالت گرم مهر و موم کنید. این به مدت یک سال در یک مکان خنک باقی می ماند ، اما با گذشت زمان رنگ آن محو می شود. پس از باز شدن ، آن را در یخچال نگهداری کنید.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

نظرات  (۱)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی