ترشی کلم قرمز با سرکه سفید
آرش صحرایی | پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۳۹ ق.ظ |
۰ نظر
عناصر
- 500 گرم کلم قرمز ، ریز خرد شده
- نمک دریایی درشت 140 گرم
- سرکه سیب 500 میلی لیتر
- 200 میلی لیتر شراب قرمز
- 400 گرم شکر دانه ریز
- 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
- 6 برگ بو
- 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
روش
مرحله 1
کلم خرد شده را در آبکش روی آبشویی قرار داده و نمک بپاشید. بگذارید 2-3 ساعت بماند ، سپس آبکش کرده و نمک را بشویید. با یک حوله تمیز چای خشک آن را پرداخت کنید.
گام 2
سرکه ، شراب ، شکر ، دانه های فلفل و برگ بو را در قابلمه بزرگ و گسترده ای بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا مایع تقریباً به نصف کاهش یابد. 10 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
مرحله 3
از صافی خوب داخل یک کوزه یا کاسه صاف کرده و دانه های فلفل و برگ بو را دور بریزید. دانه های کلم و خردل را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس مایع صاف شده را روی آن بریزید. کلم و مایع ترشی را به شیشه های استریل شده منتقل کرده و مهر و موم کنید. دو ماه در یخچال دوام می آورد.
- ۰۰/۰۳/۲۰