ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

عناصر

 

  • 500 گرم کلم قرمز ، ریز خرد شده
  • نمک دریایی درشت 140 گرم
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 400 گرم شکر دانه ریز
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • 6 برگ بو
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد


روش


مرحله 1
کلم خرد شده را در آبکش روی آبشویی قرار داده و نمک بپاشید. بگذارید 2-3 ساعت بماند ، سپس آبکش کرده و نمک را بشویید. با یک حوله تمیز چای خشک آن را پرداخت کنید.

گام 2
سرکه ، شراب ، شکر ، دانه های فلفل و برگ بو را در قابلمه بزرگ و گسترده ای بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا مایع تقریباً به نصف کاهش یابد. 10 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
از صافی خوب داخل یک کوزه یا کاسه صاف کرده و دانه های فلفل و برگ بو را دور بریزید. دانه های کلم و خردل را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس مایع صاف شده را روی آن بریزید. کلم و مایع ترشی را به شیشه های استریل شده منتقل کرده و مهر و موم کنید. دو ماه در یخچال دوام می آورد.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

  • آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی