ترشی گلابی
آرش صحرایی | پنجشنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۰، ۰۵:۴۰ ق.ظ |
۰ نظر
عناصر
- 1 لیمو یا پرتقال
- 10 میخک
- 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، کمی خرد شده
- 1 قاشق چایخوری توت فلفل دلمه ای ، کمی خرد شده
- تکه 5 سانتی متر زنجبیل ریشه ای تازه ، برش خورده
- 1 لیتر / 1 ¾ سرکه شراب یا شراب سفید
- 2 عدد چوب دارچین
- کیسه قند 1 کیلویی
- 2 کیلوگرم گلابی کوچک
روش
مرحله 1
پوست لیموترش یا پرتقال را تهیه کرده و در یک تابه را با میخک ، دانه های فلفل دلمه ای ، توت فلفل دلمه ای ، زنجبیل ریشه ای ، آب لیمو یا پرتقال ، سرکه ، چوب دارچین و شکر قرار دهید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.
گام 2
گلابی ها را پوست ، هسته و نصف کنید ، سپس به ظرف اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید ، تا گلابی ها نرم شوند. گلابی ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. در همین حال ، حرارت زیر شربت را زیاد کرده و به مدت 15 دقیقه به سرعت بجوشانید ، تا زمانی که شربت حدود یک سوم کاهش یابد و کمی غلیظ شود.
برچسبها: ترشی جات, ادویه, میوه خشک, سبزی خشک, میوه خشک عمده
- ۰۰/۰۳/۲۰