طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سیب و گردو بروش ایتالیایی
عناصر
- 1 کلم کوچک کوچک ، هسته ای و ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
- 2 پیاز قرمز ، ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
- 1 عدد چیلی قرمز خشک
- 2 توت ارس
- 2 توت فلفل دلمه ای
- سرکه شراب قرمز 200 میلی لیتر
- 75 گرم شکر دمارا
- نیم گرم گردو ، نان تست شده و کمی با ملات و ملات خرد شده است
- 1 بسته کوچک شوید خرد شده
- 3 سیب مادربزرگ اسمیت ، پوست ، کوارتر ، هسته و برش خورده
روش
مرحله 1
کلم و پیاز قرمز را به یک کاسه بریزید و 2 قاشق چایخوری نمک دریا میل کنید ، سپس آنها را کنار هم بریزید. برای درمان به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.
گام 2
در همین حال ، در یک قابلمه 200 میلی لیتر آب بریزید و چیلی ، ارس ، فلفل دلمه ای ، سرکه و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. کلم پخته شده را به داخل آبکش بریزید و یک بار زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. درون یک ظرف بزرگ و تمیز بسته بندی کنید و روی مایع ترشی ادویه گرم شده بریزید. درب ظرف را بگذارید و تا زمان نیاز در یخچال بگذارید. می توان یک هفته جلوتر برد.
مرحله 3
وقتی آماده سرو هستید ، مایع ترشی را از کلم تخلیه کنید و چیلی خشک را دور بریزید. دمای اتاق را بالا ببرید ، سپس آجیل ، شوید و سیب خرد شده را هم بزنید. سالاد را با قاشق در یک کاسه سالاد بزرگ سرو کنید.
برچسبها: ترشی جات, ادویه, میوه خشک, سبزی خشک, میوه خشک عمده
- ۰۰/۰۳/۲۰