ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سیب و گردو بروش ایتالیایی

عناصر

 

  • 1 کلم کوچک کوچک ، هسته ای و ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 2 پیاز قرمز ، ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 1 عدد چیلی قرمز خشک
  • 2 توت ارس
  • 2 توت فلفل دلمه ای
  • سرکه شراب قرمز 200 میلی لیتر
  • 75 گرم شکر دمارا
  • نیم گرم گردو ، نان تست شده و کمی با ملات و ملات خرد شده است
  • 1 بسته کوچک شوید خرد شده
  • 3 سیب مادربزرگ اسمیت ، پوست ، کوارتر ، هسته و برش خورده

روش


مرحله 1
کلم و پیاز قرمز را به یک کاسه بریزید و 2 قاشق چایخوری نمک دریا میل کنید ، سپس آنها را کنار هم بریزید. برای درمان به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.

گام 2
در همین حال ، در یک قابلمه 200 میلی لیتر آب بریزید و چیلی ، ارس ، فلفل دلمه ای ، سرکه و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. کلم پخته شده را به داخل آبکش بریزید و یک بار زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. درون یک ظرف بزرگ و تمیز بسته بندی کنید و روی مایع ترشی ادویه گرم شده بریزید. درب ظرف را بگذارید و تا زمان نیاز در یخچال بگذارید. می توان یک هفته جلوتر برد.

مرحله 3
وقتی آماده سرو هستید ، مایع ترشی را از کلم تخلیه کنید و چیلی خشک را دور بریزید. دمای اتاق را بالا ببرید ، سپس آجیل ، شوید و سیب خرد شده را هم بزنید. سالاد را با قاشق در یک کاسه سالاد بزرگ سرو کنید.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

  • آرش صحرایی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی