ادویه چ و خرید ادویه رزماری
آرش صحرایی | سه شنبه, ۲ آذر ۱۴۰۰، ۰۵:۱۲ ق.ظ |
۰ نظر
ادویه ژامبون مرغ چیست
وسایل را سبک و گرم نگه دارید. هر چند روز یک بار گلدان های خود را چک کنید و هنگامی که جوانه ها شروع به بیرون آمدن کردند، گلدان ها را به طاقچه یا زیر نور رشد ببرید. مگر اینکه خانه شما واقعاً گرم باشد (دمای رشد بهینه در این مرحله 77 تا 86 درجه است) شما می خواهید آنها را روی تشک گرمایی قرار دهید که تا 80 درجه پایین فروش عمده ترشیجات تنظیم شده است. همانطور که گیاهان بیشتر از پوشش های پلاستیکی خود رشد می کنند، آنها را بردارید. 2. به میزان لازم آب دهید. هنگامی که گلخانه های کوچک را باز کردید، باید شروع به آبیاری ادویه خود در صورت نیاز کنید. خاک را مرطوب نگه دارید، اما نه خیس، و یک یا دو بار در روز برگ ها را با آب مه پاش کنید تا رطوبت هوا بالا بماند. اگر اجازه دهید خاک در هر نقطه خشک شود، برداشت نهایی شما را کاهش می دهد. 3. به گلدان های بزرگتر پیوند بزنید. هنگامی که گیاهان شما 6 تا 8 اینچ قد دارند، آنها را با احتیاط به گلدان های بزرگتر (چه گلدان نهایی یا یک اندازه متوسط) پر از خاک گلدان پیوند بزنید. شروع کنید به کم کردن تشک حرارتی چند درجه هر هفته تا رسیدن به 70 درجه. در این مرحله، تا زمانی که دمای داخل خانه شما به طور متوسط حدود 68 درجه باشد، می توانید تشک حرارتی را بردارید. در غیر این صورت، استفاده از تشک حرارتی را ادامه دهید. گیاهان در گلدان های متوسط آماده هستند تا در گلدان ها یا کاشت های نهایی خود زمانی که سنگین تر شدند یا شروع به فرستادن شاخه های بیشتری کنند، آماده اند. 4. گیاهان را به بیرون منتقل کنید. زمانی که احتمال یخبندان تمام شد، ادویه خود را به بیرون منتقل کنید، زمانی که پیش بینی فقط شب های گرم پیش رو را نشان می دهد. برای جلوگیری از آفتاب سوختگی برگهای لطیف در چند روز اول سایه جزئی ایجاد کنید. در طول تابستان به میزان نیاز به آبیاری ادامه دهید. سقوط کنید تا خاک مرطوب بماند اما خیس قیمت ادویه فله نباشد. گیاهان در حال رشد خود را با آبیاری هر دو هفته با چای کمپوست یا استفاده از کود توصیه شده برای سیب زمینی یا محصولات ریشه تغذیه کنید. ادویه شما زمانی آماده برداشت است که برگها و ساقه آنها شروع به قهوه ای شدن و خشک شدن می کنند، حدود هفت تا 10 ماه پس از کاشت. گیاهان، خاک و همه چیز را بیرون بیاورید و خاک را از ادویه تازه خود تکان دهید. ساقه ها را یک اینچ یا بیشتر از توده ریزوم ها جدا کنید و ریزوم ها را خوب بشویید. ریزوم ها تا شش ماه در یک کیسه یا ظرف دربسته در یخچال تازه می مانند. آنها را در فریزر بریزید تا برای مدت طولانی تری نگهداری شوند. مطمئن شوید که تعدادی از بزرگترین ها را برای کاشت مجدد کنار بگذارید! همچنین می توانید پودر ادویه را خودتان درست کنید. ریزوم های تازه تمیز شده را در قابلمه ای بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید، آنها را به جوش آورید و بجوشانید تا بتوانید به راحتی با چنگال آنها را سوراخ کنید (بسته به اندازه آنها، ممکن است 45 تا 60 دقیقه یا بیشتر طول بکشد). ریزوم های پخته شده را آبکش کنید، پوست را با انگشتان خود بمالید (اختیاری) و آنها را در آفتاب یا آبگیر غذا که در دمای 140 درجه تنظیم شده است خشک کنید تا شکننده شوند و هنگامی که می خواهید خم شوند، تمیز شوند. ریزوم های خشک شده را در آسیاب ادویه، آسیاب قهوه یا هاون و هاون آسیاب کنید تا پودر ادویه برای پخت و پز درست شود. نکته حرفه ای: ممکن است بخواهید هنگام دست زدن به ریزوم ادویه دستکش بپوشید زیرا انگشتان شما را به رنگ نارنجی روشن در می آورند و پاک نمی شوند.
ادویه هندی شامل چیست
بدون شک دلیل اصلی ابتلا به آلزایمر هنوز مشخص نیست، زیرا طبق تحقیقات، کورکومین به دست آمده از ادویه در پیشگیری از این بیماری بسیار موثر است. آنتی اکسیدان های به دست آمده از چای ادویه احتمال آسیب هایی را که در بدن می تواند منجر به آلزایمر شود، کاهش می دهد. علاوه بر این، چای ادویه از دست دادن نشانگر سیناپسی و افزایش آمیلوئیدها را که از عوامل اولیه ایجاد آلزایمر هستند نیز کاهش می دهد. خواص به دست آمده از چای ادویه همچنین در کاهش آسیب سلولی، رسوبات آمیلوئید، پلاک ها یا حتی التهاب که برخی از شرایط اصلی منجر به آلزایمر هستند، موثر است. سیستم ایمنی سالم نیز در فواید چای ادویه زنجبیل ذکر شده است. همانطور که کورکومین به دست آمده از چای ادویه برای سایر فواید سلامتی مفید است، برای بهبود سطح ایمنی نیز بسیار ضروری است. این نوشیدنی دارای خواصی مانند ضد ویروسی، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است که به طور کلی به مبارزه با مشکلات مربوط به سیستم ایمنی بدن کمک می کند و عملکرد آن را تقویت می کند. چای ادویه به تنظیم عملکرد سلول های ایمنی کمک می کند و همچنین برای کاهش شانس ابتلا به سرطان مفید است. سطح کلسترول ارتباط مستقیمی با مسائل مختلف قلبی عروقی مانند بیماری های قلبی، سکته مغزی، بیماری های منجر به جراحی بای پس شریان و غیره دارد. و برای کاهش احتمال ابتلا به چنین مشکلات سلامتی، باید سطح کلسترول بد را در بدن کاهش داد. این نه تنها حاوی کورکومین است، بلکه سرشار از خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. از این رو، مصرف منظم چای ادویه برای کاهش سطح کلسترول بد در بدن کاملاً فعال است.
ادویه اسهال
آب لیمو را هم بزنید. نمک بیشتری اضافه کنید. فلفل برای طعم (در صورت نیاز). تزئین دلخواه را اضافه کنید. رسام خوشمزه شما آماده است! درست کردن رسم خوب یک هنر است. بهتر است آزمایش کنید تا بفهمید که چگونه آن را دوست دارید. یک پیش غذای عالی است. به عنوان یک استارتر بسیار خوب می شود. دیپ مورد علاقه بچه ها است و بنابراین می تواند راهی عالی برای خوردن غذاهای مغذی مانند میوه ها و غیره باشد. تهیه دیپ ماست بسیار آسان است. به دلیل وجود پروبیوتیک ها بسیار سالم است. تنها نکته کلیدی که در آماده سازی لازم است این است که ماست را یک شبه صاف کنید. این باعث ضخیم شدن آن می شود. می توان به جای آن از ماست یونانی نیز استفاده کرد و در این صورت نیازی به صاف کردن نخواهد بود. همه چیز مورد نیاز است؟ فقط ماست صاف شده یا یونانی را در یک کاسه قرار دهید. همه مواد دیگر را به جز میوه های تازه اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. دیپ آماده استفاده است. می توانید آن را در کنار میوه های تازه فصل قرار دهید. مطمئناً خوردن آنها را خوشمزه تر می کند! تنها چند غذا وجود دارد که ادویه ماده اصلی آن است زیرا بیشتر به عنوان ادویه استفاده می شود. بنابراین، بیشتر دستور العمل هایی که در مورد آنها صحبت خواهم کرد، ادویه دارند اما نقش کلیدی ندارند. عدس از خانواده حبوبات است. محتوای فیبر بسیار بالایی دارد. انرژی زیادی را فراهم می کند. یکی دیگر از فواید سلامتی عدس این است که برای سلامت قلب بسیار مفید است و قند خون را تثبیت می کند. مانند تمام حبوبات، منبع عالی پروتئین است. عدس در هند بسیار محبوب است، نه به عنوان سوپ، اما ما از آن "دال" (نوعی کاری) درست می کنیم. عدس را می توان به شکل سوپ نیز مصرف کرد. در آن ادویه نقش اساسی ایفا می کند. از سوپ عدس در رژیم های سم زدایی نیز استفاده می شود. همه چیز مورد نیاز است؟ همیشه می توان مواد را بر اساس سلیقه آزمایش کرد. روش بسیار ساده است و حدود 20 دقیقه برای تهیه سوپ و حدود یک ساعت طول می کشد تا پخته شود. پیاز، سیر و زنجبیل را در روغن زیتون روی حرارت متوسط به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید. مواد دیگر را اضافه کنید - سیب زمینی شیرین، ازگیل. باید بپزید تا همه این سبزیجات شروع به نرم شدن کنند. مرحله دوم اضافه کردن هویج، ادویه، رزماری، آب، آب سیب و عدس است. همه اینها را به جوش بیاورید.
- ۰۰/۰۹/۰۲