ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

ترشی خانگی و سبزی خشک و میوه خشک و ادویه جات اصل هندی را میفروشیم

بایگانی

۱۰ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

ترشی پیاز خانگی

عناصر


سرکه 300 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
6 دانه فلفل سیاه
6 دانه گشنیز
بادی 1 ستاره
1 برگ بو
3 پیاز کوچک قرمز ، حلقه ای خرد شده


روش


مرحله 1


سرکه را در قابلمه بریزید ، شکر ، نمک دریا ، ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از 1 دقیقه بررسی کنید که شکر و نمک حل شده باشد. از روی حرارت بردارید.

 

گام 2


کتری را بجوشانید. برش های پیاز را در الک یا صافی بریزید. آب داغ کتری را بریزید و خوب آبکش کنید. وقتی از حدی خنک شد که بتواند آن را خنک کند ، حلقه های پیاز را درون یک ظرف شیشه 500 گرم استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید). روی سرکه گرم بریزید و مهر و موم کنید. خنک شده ، سپس خنک شده و بگذارید 2 ساعت ترشی شود. 6 ماه بدون باز نگه دارید یا 2 هفته در یخچال باز شوید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

ترشی گلابی

عناصر

 

  • 1 لیمو یا پرتقال
  • 10 میخک
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، کمی خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری توت فلفل دلمه ای ، کمی خرد شده
  • تکه 5 سانتی متر زنجبیل ریشه ای تازه ، برش خورده
  • 1 لیتر / 1 ¾ سرکه شراب یا شراب سفید
  • 2 عدد چوب دارچین
  • کیسه قند 1 کیلویی
  • 2 کیلوگرم گلابی کوچک


روش


مرحله 1


پوست لیموترش یا پرتقال را تهیه کرده و در یک تابه را با میخک ، دانه های فلفل دلمه ای ، توت فلفل دلمه ای ، زنجبیل ریشه ای ، آب لیمو یا پرتقال ، سرکه ، چوب دارچین و شکر قرار دهید. روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود.

گام 2


گلابی ها را پوست ، هسته و نصف کنید ، سپس به ظرف اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بجوشانید ، تا گلابی ها نرم شوند. گلابی ها را با یک قاشق سوراخ دار برداشته و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. در همین حال ، حرارت زیر شربت را زیاد کرده و به مدت 15 دقیقه به سرعت بجوشانید ، تا زمانی که شربت حدود یک سوم کاهش یابد و کمی غلیظ شود.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

ترشی کلم قرمز با سرکه سفید

عناصر

 

  • 500 گرم کلم قرمز ، ریز خرد شده
  • نمک دریایی درشت 140 گرم
  • سرکه سیب 500 میلی لیتر
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 400 گرم شکر دانه ریز
  • 2 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
  • 6 برگ بو
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد


روش


مرحله 1
کلم خرد شده را در آبکش روی آبشویی قرار داده و نمک بپاشید. بگذارید 2-3 ساعت بماند ، سپس آبکش کرده و نمک را بشویید. با یک حوله تمیز چای خشک آن را پرداخت کنید.

گام 2
سرکه ، شراب ، شکر ، دانه های فلفل و برگ بو را در قابلمه بزرگ و گسترده ای بریزید و بگذارید تا جوش بیاید تا مایع تقریباً به نصف کاهش یابد. 10 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
از صافی خوب داخل یک کوزه یا کاسه صاف کرده و دانه های فلفل و برگ بو را دور بریزید. دانه های کلم و خردل را درون یک کاسه بزرگ بریزید و سپس مایع صاف شده را روی آن بریزید. کلم و مایع ترشی را به شیشه های استریل شده منتقل کرده و مهر و موم کنید. دو ماه در یخچال دوام می آورد.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

ترشی موسیر با سرکه بالزامیک

عناصر

 

  • 1 کیلوگرم پیاز کوچک موسیر یا مروارید
  • 1 لیتر سرکه شراب سفید
  • 150 میلی لیتر روغن زیتون
  • 600 میلی لیتر آب
  • 140 گرم قند کاستوره طلایی
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه ، ترک خورده
  • 2 مشت برگ ریحان

100 میلی لیتر سرکه بالزامیک


روش


مرحله 1
موسیر را به یک کاسه بزرگ بریزید ، روی یک کتری آب جوش ریخته ، بگذارید یک دقیقه بماند ، سپس آبکش کنید. وقتی که از عهده خنک شدن کافی است ، بنشینید ، رادیو را روشن کرده و پوست بگیرید.

گام 2
موسیرهای پوست کنده را کنار بگذارید و تمام مواد دیگر به غیر از سرکه بالزامیک را در قابلمه بزرگی قرار دهید. بجوشانید ، حرارت را کم کنید ، سپس 3 دقیقه بجوشانید. موسیر را درون تابه بریزید و 8-10 دقیقه دم بکشید تا کاملا نرم شود. از یک قاشق شکاف دار موسیر را بیرون آورده و درون شیشه های استریل شده ریحان ریخته (به نحوه کار در زیر مراجعه کنید) ، سپس مایع را به مدت 5 دقیقه کاملاً بجوشانید. حرارت را خاموش کنید ، سرکه بالزامیک را هم بزنید ، سپس روی موسیرها را بریزید تا بپوشد. شیشه ها را ببندید و بگذارید حداقل 3 روز بماند. تا 3 ماه نگه دارید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سیب و گردو بروش ایتالیایی

عناصر

 

  • 1 کلم کوچک کوچک ، هسته ای و ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 2 پیاز قرمز ، ریز خرد شده (اگر می توانید با ماندولین)
  • 1 عدد چیلی قرمز خشک
  • 2 توت ارس
  • 2 توت فلفل دلمه ای
  • سرکه شراب قرمز 200 میلی لیتر
  • 75 گرم شکر دمارا
  • نیم گرم گردو ، نان تست شده و کمی با ملات و ملات خرد شده است
  • 1 بسته کوچک شوید خرد شده
  • 3 سیب مادربزرگ اسمیت ، پوست ، کوارتر ، هسته و برش خورده

روش


مرحله 1
کلم و پیاز قرمز را به یک کاسه بریزید و 2 قاشق چایخوری نمک دریا میل کنید ، سپس آنها را کنار هم بریزید. برای درمان به مدت 20 دقیقه کنار بگذارید.

گام 2
در همین حال ، در یک قابلمه 200 میلی لیتر آب بریزید و چیلی ، ارس ، فلفل دلمه ای ، سرکه و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید. کلم پخته شده را به داخل آبکش بریزید و یک بار زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافی آن گرفته شود. درون یک ظرف بزرگ و تمیز بسته بندی کنید و روی مایع ترشی ادویه گرم شده بریزید. درب ظرف را بگذارید و تا زمان نیاز در یخچال بگذارید. می توان یک هفته جلوتر برد.

مرحله 3
وقتی آماده سرو هستید ، مایع ترشی را از کلم تخلیه کنید و چیلی خشک را دور بریزید. دمای اتاق را بالا ببرید ، سپس آجیل ، شوید و سیب خرد شده را هم بزنید. سالاد را با قاشق در یک کاسه سالاد بزرگ سرو کنید.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

ترشی موسیر و پیاز

عناصر

  • پیاز 6 قطعه
  • موسیر کوچک 500 گرمی
  • نمک 50 گرم
  • سرکه مالت 500 میلی لیتر
  • 200 گرم عسل شفاف


روش


مرحله 1


پیازها را در یک کاسه بزرگ ضد حرارت قرار داده و روی آب جوش ریخته تا روی آن ها بپوشند. بگذارید تا خنک شود. پس از سرد شدن ، ریشه ها و تاپس ها را اصلاح کرده و پوست بگیرید. نمک را روی پیازهای پوست گرفته بپاشید ، هم بزنید و بگذارید یک شب بماند.

 

گام 2


روز بعد پیازها را خوب بشویید و با حوله آشپزخانه خشک کنید. سرکه و عسل را درون یک تابه بزرگ قرار دهید و به آرامی حرارت دهید تا عسل در سرکه حل شود ، اما جوش نیاورید.

 

مرحله 3


پیازها را درون شیشه های تمیز و استریل شده قرار دهید. روی مخلوط سرکه داغ را بریزید تا شیشه ها پر شود ، و بررسی کنید که جیب هوا وجود ندارد. شیشه ها را ببندید و بگذارید تا خنک شوند. پیازها بعد از حدود 1 ماه یا بهتر است اگر به مدت 2 عدد نگهداری شوند ، آماده خوردن خواهند شد.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

ترشی خیار و پیاز با جعفری

عناصر

  • 1 خیار بزرگ ، انتهای آن اصلاح شده ، به نصف عرض برش داده شده و به صورت مارپیچ به روبان های ضخیم تبدیل می شود
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریایی پوسته پوسته
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب سفید
  • 1 قاشق غذاخوری شکر
  • sp قاشق چایخوری دانه های گشنیز
  • یک مشت کوچک شوید ، برگها را چیده اید

روش


مرحله 1
روبان های خیار را با نمک در یک آبکش بریزید. بگذارید به مدت 15 دقیقه سپس رطوبت اضافی را با دست خود فشار دهید و روبان ها را با حوله چای خشک کنید.

گام 2
مواد دیگر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و خیار را هم بزنید.

برچسب‌ها: ترشی خانگیترشیجات خانگیترشی سیرترشی بادمجانترشی لیته

ترشی هویج و نمک کریستال

عناصر

 

  • هویج 1 کیلویی
  • 4 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت
  • برای سرکه ترشی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه های فلفل سیاه
  • 1 قاشق غذاخوری دانه گشنیز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 10 میخک
  • چند قطعه تیغه گرز
  • 1 قاشق غذاخوری دانه زیره
  • خرج کردن تکه های چیلی خشک (اختیاری)
  • 2 برگ بو
  •  قاشق چایخوری زردچوبه
  • 6 حبه سیر خرد شده
  • سرکه شراب سفید 700 میلی لیتر ، به علاوه 3.5 قاشق غذاخوری
  • 100 گرم شکر سفید


روش


مرحله 1
هویج های 1 کیلویی را پوست بگیرید و به صورت چوب یا برش خرد کنید. در آب نمک سخاوتمندانه به مدت 2 دقیقه بجوشانید تا تازه شروع به نرم شدن کنید ، سپس آبکش کنید.

گام 2
برای تهیه سرکه ترشی ، کل ادویه ها را در یک قابلمه متوسط بریزید. با حرارت ملایم نان تست کنید تا زمانی که بوی معطر آنها شروع شود. پوسته های چیلی خشک را به آخر اضافه کنید ، زیرا این مواد به راحتی گیر می کنند. گل بو ، زردچوبه و حبه های سیر را اضافه کنید ، تمام سرکه و شکر را داخل آن بریزید ، اجازه دهید حل شود و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله 3
هویج ها را درون شیشه ها بسته بندی کرده و 1 قاشق چایخوری نمک دریایی کریستال درشت به آنها اضافه کنید ، روی آن را با سرکه داغ بپوشانید و مهر و موم کنید. اگر دوست دارید در عرض 2 هفته یا بیشتر آماده غذا باشید.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده

ترشی پیاز خانگی با دانه خردل سیاه

عناصر

 

  • 600 گرم پیاز ، خرد شده
  • 850ml / 1½ pts سرکه ترشی
  • لوبیای دونده دو کیلویی
  • آرد ساده 40 گرم در هر اونس
  • 57 گرم قلع پودر خردل انگلیسی
  • 2 قاشق غذاخوری زردچوبه آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری نمک کرفس
  • 2 قاشق غذاخوری دانه خردل سیاه
  • 225 گرم شکر موسکوادو سبک
  • 450 گرم شکر دانه ریز طلایی


روش


مرحله 1
پیازها را در ظرف نگهدارنده با 500 میلی لیتر سرکه قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به آرامی به مدت 20 دقیقه بپزید تا نرم شود. در همین حال ، لوبیاها را به مدت 5 دقیقه سفید کنید ، سپس آبکش کنید.

گام 2
آرد ، پودر خردل ، زردچوبه و نمک کرفس را مخلوط کنید. دانه های خردل را در یک ظرف دردار کوچک گرم کنید تا زمانی که صدای جوانه زدن آنها را بشنوید ، سپس آنها را به مخلوط آرد بریزید. سرکه باقی مانده را به تدریج هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله 3
وقتی پیاز آماده شد ، مخلوط سرکه ادویه را به نوک مخلوط کرده و مرتباً روی حرارت آن را هم بزنید تا غلیظ شود. لوبیای سفید شده را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه بدون پوشش ، آن را بپزید و گاه گاهی هم بزنید. هر دو قند را اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بیشتر با هم زدن مرتب بپزید تا غلیظ شود. درون شیشه های استریل شده قاشق بزنید (به نوک آن مراجعه کنید) و در حالت گرم مهر و موم کنید. این به مدت یک سال در یک مکان خنک باقی می ماند ، اما با گذشت زمان رنگ آن محو می شود. پس از باز شدن ، آن را در یخچال نگهداری کنید.

برچسب‌ها: ترشیادویهمیوه خشکسبزی خشکترشیجات

آموزش ترشی بادمجان با سرکه مالت

عناصر

 

  • 3 پیاز ، خرد شده
  • 100 گرم زنجبیل تکه ای ، پوست کنده و ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل زرد
  • 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده
  • 10 برگ کاری
  • 3 قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
  • 3 قاشق غذاخوری رب تمر هندی از یک شیشه
  • 1 کیلوگرم بادمجان ، خرد شده
  • 150 گرم کشمش
  • 200 گرم شکر قهوه ای روشن نرم
  • سرکه مالت 250 میلی لیتر

روش


مرحله 1
پیاز ، زنجبیل و روغن را در قابلمه بزرگی بریزید و به آرامی به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم شود. ادویه ها و برگ های کاری را بهم بزنید و برای چند دقیقه تفت دهید ، سپس پوره گوجه فرنگی و گل نارنج را اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید.

گام 2
بادمجان ها ، کشمش ، شکر و سرکه را بهم بزنید. به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود ، سپس به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید تا غلیظ شود. بگذارید 10 دقیقه بماند ، سپس قاشق را درون شیشه های استریل شده ببندید و مهر و موم کنید. ترشی را می توان فوراً خورد و تا 6 ماه نگهداری می شود.

برچسب‌ها: ترشی جاتادویهمیوه خشکسبزی خشکمیوه خشک عمده