ترشی پیاز خانگی
عناصر
سرکه 300 میلی لیتر
3 قاشق غذاخوری شکر کاستوره طلایی
1 قاشق غذاخوری تکه های نمک دریا
6 دانه فلفل سیاه
6 دانه گشنیز
بادی 1 ستاره
1 برگ بو
3 پیاز کوچک قرمز ، حلقه ای خرد شده
روش
مرحله 1
سرکه را در قابلمه بریزید ، شکر ، نمک دریا ، ادویه ها و برگ بو را اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد. بعد از 1 دقیقه بررسی کنید که شکر و نمک حل شده باشد. از روی حرارت بردارید.
گام 2
کتری را بجوشانید. برش های پیاز را در الک یا صافی بریزید. آب داغ کتری را بریزید و خوب آبکش کنید. وقتی از حدی خنک شد که بتواند آن را خنک کند ، حلقه های پیاز را درون یک ظرف شیشه 500 گرم استریل بسته بندی کنید (به نوک زیر مراجعه کنید). روی سرکه گرم بریزید و مهر و موم کنید. خنک شده ، سپس خنک شده و بگذارید 2 ساعت ترشی شود. 6 ماه بدون باز نگه دارید یا 2 هفته در یخچال باز شوید.
برچسبها: ترشی خانگی, ترشیجات خانگی, ترشی سیر, ترشی بادمجان, ترشی لیته